Huis te koop

3 slaapkamers 136 vierkante meters

Immoweb code : 10657250
Immoweb code : 10657250

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
136 vierkante meters bewoonbare ruimte
273 vierkante meters grond

Omschrijving

Recent gebouwde gezinswoning met zonnige tuin en rustige ...

Deze energiezuinige woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met zithoek, eetplaats en een goed uitgeruste open keuken. Er zijn grote ramen met zicht op de tuin.
De woning heeft ook een inpandige garage met wasplaats en extra berging.

Op de eerste verdieping is er een nachthal met drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, een ruime inloopdouche en lavabomeubel.
Op de tweede verdieping is er nog een bergzolder.

De woning werd zeer recent gebouwd (2018) en voldoet aan alle moderne comfort en energienormen. Er is een uitstekende energiescore van 53 kWh/m² en een e-peil van 30.
De woning is voorzien van centrale verwarming op aardgas met een condenserende gaswandketel en er zijn  zonnepanelen.
De woning werd geschilderd en is voorzien van gordijnen en verlichting. Een instapklare woning dus met veel leuke extra’s!

Het perceel is 273m² groot en heeft een zonnige tuin. De tuin is onderhoudsvriendelijk en werd reeds aangelegd  met een gazon, enkele boompjes, terrassen, een tuinberging, omheining, …  De voortuin is voorzien van een oprit. l

De woning is gelegen in het centrum van Beveren-Roeselare en vlakbij een lagere school, sportstadion, bakkerij, slagerij, …
De bereikbaarheid is ook uitstekend. De E403 zijn vlot bereikbaar en er is een fietspad tot in het centrum van Roeselare.

Heeft u interesse in deze instapklare woning?
Neem dan zeker contact op

Renovatieplicht: nee

Neem contact op